Cum se asortează o geantă roșie?

Roșul este o culoare energică, atrăgătoare care captează foarte repede atenția. Purtând o geantă roșie vei aduce o pată de culoare ținutelor tale și vei transmite siguranță și încredere de sine. Fie că preferi un look elegant, pueril sau sport, o geantă roșie este un must – have, însă este important ca poseta să se asorteze atât outfit-ului tău, cât și evenimentului la care vrei să participi.

Geanta roșie o poți asorta foarte usor ținutelor clasice, mai ales în culori neutre, pentru a evidenția accesoriul colorat de care esti atât de mândră. Încearcă să achiziționezi genți din materiale de calitate, în special din piele, deoarece culoarea roșu va arăta mai intensă și va avea valoare estetică.

 

Gențile roșii sunt vedete în ținutele color block (o combinație de obiecte vestimentare în diferite culori, dar care nu deranjează din punct de vedere chromatic). Acesta este un stil foarte potrivit persoanelor vesele care, pur și simplu, adoră culorile, în special culoarea roșu.

 

Dacă geanta roșie nu este potrivită tinutei tale, te poți baza pe asortarea accesorilor: alege o pereche de pantofi care să conțină culoarea roșu sau o pereche de pantofi all red. Cu acest truc este foarte puțin probabil să dai greș în compunerea outfit–ului tău.

 

Este în trend să fii frumoasă, deci alege o geantă de piele care merită, de la DBAGS!

You have successfully subscribed!
This email has been registered