Victoria Beckham și gențile Chanel

Victoria Beckham este cu siguranță o sursă de inspirație pentru foarte multe femei, fiind un model de urmat din punct de vedere al stilului vestimentar. Pe lângă outfiturile corecte și incredibil de potrivite corpului ei, fashionista este cunoscută și datorită “relației “ pe care o are cu gențile frumoase.

De-a lungul timpului am admirat la brațul ei cele mai impresionate genți, însă am constat că gențile Chanel se numără printre favoritele ei, nu puține fiind cazurile în care a fost surprinsă purtând acest model de poșetă.

 

Pentru că gențile de brand nu sunt accesibile tuturor, exista modele asemănătoare celor originale pentru care poți opta în vederea completării unei ținute. Geanta Chanel de la DBAGS, realizată din piele naturală, ce are cusaturi în romb, este un prim exemplu.

 

Pe principiul “Gențile sunt foarte importante pentru femei“, o geantă Chanel este întodeauna bine venită în garderoba noastră și dacă este apreciată și de către un style icon, precum Victoria Beckham, suntem încurajate să achiziționăm o astfel de poșetă.

 

Indiferent de brand, formă, culoare, cel mai important este materialul din care este confecționată geanta, acesta spunând multe despre posesoarea poșetei, iar o geantă din piele transmite atitudine, simț estetic și multe altele, în combinații potrivite.

You have successfully subscribed!
This email has been registered