Verdele inchis - culoarea recomandata de stilisti pentru acest sezon

Autor Dbags 10.01.2017 0 Comentarii

Verdele inchis - culoarea recomandata de stilisti pentru acest sezon 

 

Daca in sezonul rece al anului 2016 au dominat nuantele de albastru , in 2017 este timpul sa le uram “ bun venit “ tonurilor de verde , in special , celor intense si pigmentate . Aceste  culori suculente inspira naturalul , cuvantul cheie pentru acest an , motiv pentru care stilistii  le considera vedetele sezonului .

Verdele inchis este un subton versatil care vine in completarea altor nuante intense de albastru , rosu , galben si , desigur , a unor tinute white sau all black . Te poti folosi de bijuteri , incalataminte , genti sau chiar de alte piese vestimentare .

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\1.JPG                                       Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\2.jpg

De asemenea , este si o culoare de sine – statatoare  , outfit – urile in nuanta verde inchis pun in valoare un par roscat , o piele de culoare deschisa si culoarea ochilor , oricare ar fi aceasta . Pentru astfel de look – uri poti opta pentru genti cu dimensiuni reduse .

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\4.JPG                             Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\5.JPG

Insa , pentru o tinuta formata din mai multe piese vestimentare folositi intensitati diferite ale culorii . Poti opta pentru o geanta intr – o nuanta mai deschisa sau chiar poseta poate fi piesa de culoare verde inchis care va aduce outfit - ul in tendinte .

   Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\6.jpg                                 Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\3.JPG 

 

Geanta este cel mai statement obiect si , uneori , este nevoie doar sa schimbi geanta pentru a fii in pas cu moda ! 

 

Comenteaza