Rucsacul-cel mai potrivit accesoriu in acest sezon

Autor Dbags 18.01.2017 0 Comentarii

Rucsacul-cel mai potrivit accesoriu in acest sezon

 

Geanta unei femei reprezinta cel mai fidel prieten pe parcursul unei zilei , un pastrator de secrete desavarsit si o alegere care iti refecta stilul . Printre cele mai cautate genti ale acestui sezon se numara si rucsacurile , un must – have in fiecare garderoba . Colorate , modele clasice , cu elemente decorative , din piele naturala sau ecologica , o astfel de geanta este ideala pentru zilele friguroase de iarna .

                                      Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\0.jpg

Gentile rucsac sunt niste accesorii comode care sunt foarte utile , mai ales , atunci cand ai de transportat mai multe lucruri ,pot fi purtate in mana , pe umar sau in spate , oferind o stare de confort , iar compartimentarea este foarte bine definita , astfel incat , iti poti organiza inteligent obiectele .

          Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\7.JPG                        Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\0000.JPG             

 

Precum celorlate genti , si rucsacurile sunt disponibile pe diverse culori si modele si pot fi confectionate din piele naturala sau din piele ecologica . Desi recomandam cu caldura gentile din piele naturala , acestea fiind mai rezistente , si cele din piele ecologica au aspect calitativ si ofera aceleasi  beneficii privind utilitatea si stilul .

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\9.JPG                                    Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\00.JPG                           

 

De asemenea , sunt cele mai versatile genti ,  pe care le poti purta in orice sezon . Chiar daca este vorba despre o pereche de blugi sau de o fusta , un rucsac accesorizeaza perfect o tinuta casual .

                      Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\8.JPG

Bucura – te de magia iernii cu un rucsac Dbags din piele , cu un design modern si deosebit !

 

 

Comenteaza