Cum se intretine pielea intoarsa

Autor Dbags 21.10.2016 0 Comentarii

Cum se intretine pielea intoarsa

 

piele intoarsa intretinereFie ca vine vorba de genti , pantofi sau chiar de obiecte vestimentare , calitatea materialului este foarte importanta in achizitionarea noilor piese pe care dorim sa le adaugam garderobei noastre . Pentru ca este frumoasa , moale , placuta la atingere , piele intoarsa este un material deosebit , care de altfel , este ideal pentru zilele de toamna . Cu toate acestea , acesta este un material pretentios , fiind mai greu de curatat .

Pentru a intretine pielea intoarsa este recomandat sa apelati la o spalatorie specializata in curatarea acestui tip de textura . Insa , daca va decideti sa curatati personal obiectul confectionat din piele intoarsa , urmariti sugestiile noastre :

 

In cazul zgarieturilor frecati portiunea respective cu peria speciala pentru piele intoarsa pana zgarietura este din ce in ce mai putin vizibila .

 

In cazul petelor incercati urmatorul set de pasi :

1 . Lasati pata sa se usuce ;

2 . Frecati suprafata cu un prosop de baie pentru a mentine textura pufoasa ;

3 . Frecati pata cu o guma de sters creionul .

 

Daca pata nu a disparut inca puteti incerca sa umeziti o carpa cu otet alb dupa care sa frecati usor suprafata cu problem . Daca nici aceasta metoda nu da rezultate , cea mai buna solutie este de a merge la o sapalatorie cu servicii specializate in acest domeniu , care este cea mai buna varianta in curatarea petelor dificile de pe piele intoarsa .

 

In cazul umezirii :

1 . Umeziti tot obiectul pentru a nu exista diferente de culoare ;

2 . Introduceti in interior ( in cazul pantofilor sau al gentilor ) sanurile pentru a mentine forma uniforma .

3 . Lasati la uscat intr – un loc aerisit .

 

Pentru a evita o degradare in scurt timp evita contactul apei cu obiectele din piele intoarsa , iar in cazul pantofilor incercati sa – i stergeti inainte si dupa fiecare utilizare .

O metoda cu rezultate remarcabile in improspatarea culorii la produsele din piele intoarsa este stergerea usoara cu un prosop udat cu otet.

Daca si voi sunteti fani ai materialelor de calitate “ Cum sa intretii corect si usor gentile din piele “ este un alt articol util si interesant .

Comenteaza