Genti cu personalitate

Autor Dbags 11.08.2016 0 Comentarii

Genti cu personalitate

 

Obiectele vestimentare sunt folosite atat pentru a acoperi corpul,cat si pentru a reflecta personalitatea si atitudinea unei persoane.

Prin haine si accesorii ne definim pe noi si pasiunile noastre. Datorita acestui fapt este important sa ne alegem cu grija stilul vestimentar si tinutele zilnice astfel incat sa nu dam o impresie gresita cu privire la dispozitia noastra .

 

Fie ca suntem fanii ultimelor tendinte in materie de moda,fie ca ne place stilul vintage,clasic,achizitionarea hainelor o facem in functie de gusturi , stari emotionale si personalitate.

 

Printre altele, accesoriul de baza al garderobei tale-geanta , desi iti completeaza tinutele , rolul principal al acestuia este de a te ajuta sa iti exprimi felul de a fi.

 

 

Femeile care poarta acest gen de geanta practica si comoda au un suflet tanar,sunt placute si sunt adepte stilului casual.

Femeile care sunt adepte acestor genti sunt iubitoare,sociabile,generoase si interesante de lucruri noi.

Femeile practice sunt posesoarea acestor genti,investind in posete incapatoare ce pot depozita toate lucrurile necesare.

Femeile care poarta genti de umar nu sunt adepte ultimelor trenduri,refuzand sa fie victime ale modei , practic si lejer fiind cuvintele ce le descriu cel mai bine.

  • Clutch-ul: Clutch Maxim

  • Clutch-ul este purtat , in general , de femeile increzatoare ce nu au nevoie sa ia prea multe lucruri cu ele .

  • Geanta plic: Geanta Elegance

Sofisticata , elegant , rafinata sunt caliatile celor care obisnuiesc sa poarte genti-plic.

De altfel , si culorile sunt alese in functie de personalitate si dispozitie .Gentile in culori deschise sunt preferatele femeilor vesele , optimiste , sociabile,in timp ce gentile in culori neutre dau senzatia de persoana rezervata , poate chiar putin timida , dar cu picioarele pe pamant.

Acum ca stii ce exprima geanta ta , iti poti accesoriza tinuta in raport cu dispozitia si cu starea ta emotionala , intr-un mod constient .

Comenteaza