Genti Barbatesti Mereu in Trend

Autor Dbags 05.08.2016 0 Comentarii

Top 5 modele de genti pentru barbati

 

Genti Barbati

Faptul ca femeile adora gentile nu mai este de mult timp un secret. Indiferent daca este  purtata ca pe un accesoriu mereu la moda, sau din necesitate geanta cu siguranta a devenit un must-have  nelipsit din garderoba.

 

Chiar daca doamnele sunt cele care au de ales dintr-o gama variata de genti de diferite forme, culori, modele, nu trebuie sa uitam faptul ca primii care au pus baza acestui trend sunt domnii. Doar ca gentile pentru barbati au ajuns treptat intr-un con de umbra, fiind acaparate de accesoriile pentru doamne.

 

Gentile pentru barbati sunt mult mai sobre, dar la fel ca in cazul doamnelor se gasesc in diferite modele, culori sau marimi si confectionate din diverse materiale.

 

Barbatul alege geanta de obicei in functie de necesitate asa ca am intocmit un top de 5 modele de genti barbatesti ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba masculina:

 

Borseta de umar – ideala pentru barbatii mereu in miscare, ce vor sa se simta liberi, intr-o astfel de geanta pot fi introduse toate obiectele necesare iesirii in oras. Exista a gama variata de borsete din piele sau diferite materiale, usor de adaptat mai multor tipuri de tinute. Poate fi purtata atat pe umar cat si in stilul postas pentru a avea mainile libere si libertate de miscare.

 

Servieta – ideala pentru port-documente, servieta este un accesoriu indispensabil barbatului de afaceri. Servieta este o geanta office, eleganta obligatoriu confectionata din piele de calitate. Aceasta este bine compartimentata, astfel incat documentele sa fie mult mai usor de gasit. Servieta poate fi purtata doar ca accesoriu la o tinuta business.

 

Geanta pentru laptop – acest tip de geanta nu ar trebui sa lipseasca din garderaboa agentilor de vanzari sau programatorilor. Destinatia ei nu e greu de intuit... Trebuie sa tineti cont totusi ca pe langa laptop, aceasta trebuia sa aiba spatiu suficient si pentru diferite documente!

 

Geanta sport – geanta sport este destinata barbatului activ, mereu in miscare. Aceasta trebuie sa fie confectionata dintr-un material rezistent la umezeala si la murdarie. Destinata transportului obiectelor sportive, geanta sport este un accesoriu ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unui barbat activ, care merge des la sala de fitness si care ii place sa participe la diferite competitii sportive.

 

Rucsacul – acest accesoriu este iubit atat de femei cat si de barbati deoarece ofera lejeritate si libertate de miscare. Purtat doar impreuna cu o tinuta sport sau casual, rucsacul este util mai ales daca intentionezi sa calatoresti, pleci intr-o drumetie sau pur si simplu intr-o aventura urbana prin oras!

 

 

 

 

 

 

Comenteaza