Eleganta unei Curele din Piele

Autor Dbags 04.11.2016 0 Comentarii

Eleganta unei curele din piele

 

Daca pentru femei gentile sunt cele mai importante accesorii , pentru barbati cureaua reprezinta o declaratie de stil . Pe langa scopul util ( sustine pantalonii ), aceasta are valoare estetica . Pentru a avea o tinuta cu stil , dar care sa atraga toate privirile , curea trebuie aleasa in functie de stil , de cromatica si de texturi . Pentru a profita la maximum de avantajele unei curele din piele trebuie sa stii cateva lucruri despre acest accesoriu.

 

Curea Piele

 

Alege marimea potrivita !

Lungimea curelei potrivita tie corespunde abdomenului tau inferior . O curea care este aleasa corect se va fixa la gaura din mijlocul randului de gauri.

Desi latimea medie a curelelor este de 3 , 5 – 4 , 5 cm , in functie de tinuta poti opta pentru alta dimensiune : curele inguste sunt recomandate persoanelo tinere si sunt potrivite cu skinny jeans , in timp ce curele late le poti asorta cu o pereche de pantaloni scurti sau cu o pereche de pantaloni lejeri.

 

Asorteaza corect !

In timp ce cravata si sosetele le alegi in functie de costum , cureaua este asoratata cu pantofii , atat cromatic , cat si din punct de vedere al materialului din care este confectionata incaltamintea . O pereche de pantofi din piele in mod evident cere o curea de piele.

 

Cureaua clasica

Cureaua formala , neagra sau maro sau de culoarea pielii , este un must – have ! Ea trebuie sa fie nelipista din componenta tinutelor office , finisand intr – un mod placut outfitul . Acest tip de curea are o latime optima de 3 , 5 – 4 , 5 cm.

 

 

Curea clasica Curea Clasica Piele

 

Cureaua casual

Din aceata categorie fac parte curelele inguste si cele late . Aici poti incerca diferite culori , imprimeuri in functie de piesele vestimentare purtate .

Tinutele pe care le detii sunt foarte imporante in lumea contemporana , ele fiind cele care dau oamenilor o prima impresie despre tine , iar o curea din piele bine aleasa nu face decat sa iti imbunatateasca imaginea !

Comenteaza