Cum alegi portofelul ideal

Autor Dbags 26.10.2016 0 Comentarii

Cum alegi portofelul ideal?

 

Portofelul este , ca si geanta , o declaratie de stil care spune multe despre personalitatea celei sau celui care il poarta . Este un produs indispensabil , practic si sigur , in viata de zi cu zi , oamenii avand nevoie de lucruri esentiale care trebuie sa fie in maxima siguranta . Banii , monede sau bancnote , cardurile ,actele , cartile de vizita sunt obiecte foarte importante care necesita depozitate intr – un loc organizat si usor de transportat .

Atunci cand achizitionezi un portofel trebuie sa ai in vedere mai multe aspect:

 

1 . Dimensiunile

Marimea unui portofel trebuie aleasa in functie dimensiunile obiectelor pe care le depozitezi , dar si in functie de locul unde iti porti portofelul ( geanta , sacou , pantaloni ) .

 

2 . Materialul

Lucrurile personale sunt ca o carte de vizita , asa ca alege ceva de calitate , iar cand ne gandim la un portofel de calitate ne referin la un portofel din piele . Un portofel , de dama sau barbatesc , de piele este mai rezistent , exprima stil , eleganta si are un aspect ingrijit , frumos .

 

 

3 . Designul

Model , culoare , cusaturi , elemente de inchidere ,aplicatii . Orienteaza-te spre ceva potrivit pentru tine care iti place si care te face mandru de a fi posesorul portofelului tau . Daca esti o femeie optimista , vesela , creative poti opta pentru un portofel multicolor ,iar pentru un el indraznet poate fi potrivit un portofel intr - o culoare diferita de clasicele negru sau maro inchis .

 

4 . Compartimentarea

Un criteriu exterm de important este compartimentarea . Cauta un portofel care sa corespunda nevoilor tale , nu unul caruia tu trebuie sa te adaptezi , doar principala misiune a acestui accesoriu este organizarea .

 

 

Portofelul este cel in care depozitam lucruri “ vitale “ , asa ca merita sa investesti intr – un astfel de accesoriu din piele de calitate .

 

Comenteaza