Ce spune culoarea gentii despre personalitatea ta

Autor Dbags 17.08.2016 0 Comentarii

 

Ce spune culoarea gentii despre personalitatea ta

 

 

 

Am observat multe persoane care frecvant pun accent in special  pe culoarea unei genti decat pe forma sau marime. De ce? Pentru ca la nivel de subconstient, culorile joaca un rol decisiv in alegerea unui obiect vestimentar, de incaltaminte sau a unui accesoriu.

 

Sa vedem ce spune fiecare culoare in parte despre personalitatea ta!

 

Albul – Culoarea puritatii este purtata de persoane sensibile, timide, retrase si pacifiste.  O geanta alba va completa cu succes o tinuta in culori aprinse. Gentile albe pot fi purtate oricand.

 

Negru – Acest tip e geanta poate fi purtata cu succes de oricine, indiferent de personalitate. Este o nuanta sobra, usor de adaptat si asortat cu orice tip de tinuta. Persoanele care prefera in special nuante foarte inchise, sunt persoane pe care te poti bizui, devotate si tipicare. Gentile negre pot fi purtate in orice sezon si la orice ocazie.

 

Gri – gentile in nuante de gri sunt purtate de persoane care au o gandire neutra despre viata. Acestea evita sa atraga atentia si iubesc lucrurile simple. Gentile gri pot fi purtate in orice sezon daca se respecta codul vestimentar.

 

Rosu – culoarea pasiunii si seductiei. Persoanele care prefera genti rosii sunt persoane extrem de puternice, care pun pasiune in tot ceea ce fac.  Sunt persoane dedicate, perseverente, pline de energie si care isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei. O astfel de nuanta cu siguranta va da intotdeauna clasa oricarei tinute, iar pe tine te va scoate din anonimat. O geanta rosie poate fi purtata in orice sezon.

 

Portocaliu – Gentile in nuante de portocaliu sunt purtate de persoane extrem de prietenoase, energice si care isi doresc in permanenta sa iasa in evidenta. Gentile portocalii pot fi purtate in special vara si toamna.

 

Galben – Persoanele care prefera nuantele de galben cauta intotdeauna partea practica a lucrurilor. Sunt usor extravagante si doresc sa se faca remarcate. Sunt firi puternice, orientate in special catre functii de conducere. Gentile de nuante foarte deschise de galben sau bej pot fi purtate in orice sezon. Gentile de un galben aprins, pot fi purtate in special vara si toamna.

 

Verde – este o nuanta preferata de persoanele care iubesc natura. Acestea sunt firi extrem de intelegatoare, echilibrate si deschise la ce e nou. Cu siguranta o persoana care iubeste verdele este o persoana care te va sprijini la greu. Gentile verzi se potrivesc de minune cu sezonul estival.

 

Albastru – gentile in nuante de albastru sunt purtate in special de persoane sofisticate, pretentioase, dar in acelasi timp sincere si demne de incredere. O geanta albastra, cu cat este mai simpla cu atat este mai de efect. O geanta de o nuanta albastru inchis, poate fi purtata oricand in timp ce o geanta de o nuanta de albastru deschis poate fi purtata in special iarna si primavara.

 

Violet – Gentile in nuante de violet sunt purtate in special de persoane care iubesc sa experimenteze lucruri noi, deschise la minte, puternice si nu in ultimul rand perfectioniste. Gentile violet pot fi purtate oricand.

 

Roz – Rozul este purtat de persoane sensibile, copilaroase, sociabile, calde, cu mult umor si care adora distractia. Acest tip de geanta poate fi purtata cu succes primavara, vara si iarna.

 

Maro – Gentile in nuante de maro sunt purtate de persoane elegante, mereu sigure pe ele, responsabile si cu un simt practic dezvoltat. Acestea pot fi purtate in orice sezon, preponderent toamna si iarna.

 

Multicoloregentile multicolore, cu flori sau diverse imprimeuri sunt purtate de persoane vesele, optimiste si mereu puse pe sotii. O astfel de geanta trebuie asortata cu atentie, deoarece nu se potriveste cu orice tip de tinuta. Evita sa porti la o rochie inflorata, o geanta cu un imprimeu floral. Gentile cu imprimeu pot fi purtate in orice sezon, dar asta in functie de modelul acesteia.

Comenteaza