Cele mai scumpe genti din lume

Autor Dbags 19.08.2016 0 Comentarii

Cele mai scumpe genti din lume

 

Ati avut vreodata curiozitatea de a cauta cat ar putea fi pretul maxim al unei genti ? V - ati gandit ca pot exista genti care au preturi mai mari decat preturile unor autoturisme , ale caror brand - uri sunt cunoscute la nivel mondial ? Se pare ca limitele creativitatii umane au fost demult depasite si , astfel , au fost create genti deosebite , speciale , unice.Cele mai scumpe genti din lume au fost create de marile case de moda si pot fi achizitionate doar de cei cu conturi uriase in banca.

 

Iata top 5 cele mai scumpe genti din lume :

 

5. Geanta Urban Satche - 150.000 dolari

Aceasta geanta a fost creata de Louis Vuitton si este formata din resturi : ambalaje de bomboane , pungi , pachete de tigari , sticle si astfel de materiale reziduale . Au fost confectionate doar 12 piese .

 

4. Geanta Cleopatra clutch –  250.000 dolari

 

 

Geanta demna de o regina , de aici si numele „ Cleopatra” . Este o geanta din aur alb de 18 karate si prezinta mai mlt de 1500 de diamante alb si negre.

 

3. Diamond Forever - Chanel - 261.000 de dolari

 

 

Aceasta geanta este confectionata din aur de 18 karate , piele de crocodil alba si prezinta 334 de diamante . In lume exista doar 13 exemplare .

 

2. Geanta The Hermes Birkin , Ginza Takana – 1.9 milioane de dolari

 

 

Aceasta este o geanta din platina ce are incrustate 2000 de diamante de cate 8 karate fiecare . Are o curea de diamant ce poate fi folosita si ca bratara sau colier.

 

Aceeasi suma o are si Geanta Gold Kelly de la Hermes care este confectionata din aur rosu si prezinta 1160 de diamante. Au fost realizate doar trei exemplare .

 

 

 

1. 1001 Nights Mouawad – 3.8 milioane de dolari

 

Ce o face oare atat de speciala ? Ei bine, geanta 1001 Nights Mouawad este din aur de 18 carate si are incrustate 4517 diamante ( 105 – galbene , 56 – roz , 4 . 356 – albe ) , la ea lucrandu - se manual exact 8 . 800 de ore.

 

Se pare ca dragostea pentru genti este infinita…

 

Noi vom alege in continuare o geanta din piele si cu siguranta vom fi mai fericite decat cei care poarta ,,bijuteriile ,, de mai  sus !

 

Comenteaza